WWS1 – A csend kezdete

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”262″ img_size=”412 × 624″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Stephen Paul Thomas sodró lendületu, izgalmas regénye a démoni megszállás évezredeken átívelo történetének megdöbbentoen hiteles krónikája. Hátborzongató követni a sötétség eroinek munkáját az emberi történelmen keresztül, és ahogy ez a harc már egyre kevésbé marad rejtett és okkult: a szellemvilág a fizikai valóság uralmára tör.

Julie Bond, a pszichológus, a halálközeli élmények kutatója szembesül eloször ezzel, amikor megszerzi elso bizonyítékát a lélek testenkívüliségérol. Josh, ez a különleges és intelligens, szívátültetett fiú bevezeti ot egy olyan világba, amely túlmutat a tudományon. Keith, a pszichiáter barátja másképpen lépi túl az emberi élet határait: klienseket vezet vissza elozo életükbe. Míg Julie a tudomány oldalán áll, Keith-t a szellemvilág vonzza: mindketten Josh tapasztalataira éhesek.

De nem csak ok: fekete seregek gyülekeznek a horizonton, mert Josh számukra is fontos. Bárkit felhasználnak, hogy közelebb kerüljenek a fiúhoz – befolyásolják, kísértik és megszállják a lelküket és testüket, akik innentol az o akaratukat teljesítik. Ezt tették mindig is: így távolították el az emberiséget Istentol. Egyházi és a politikai vezetoket hálózták be, hogy végrehajtsák nagyszabású tervüket – hogy végül eljussanak az egyházi belso köreibe. Akár egészen a Vatikánig…

És ez még csak a csend kezdete…
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]