[vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces_content”][vc_column][be_shortparagraph small_image=”338″ big_image=”339″ title_paragraph=”A spirituális világháború évezdredek óta zajlik a láthatatlanban…” short_title=”Az egyház elvesztése…”]A regénysorozat a démoni megszállás évezredeken átívelo történetének megdöbbentoen hiteles krónikája. Hátborzongató követni a sötétség eroinek munkáját az emberi történelmen keresztül, és ahogy ez a harc már egyre kevésbé marad rejtett és okkult: a szellemvilág a fizikai valóság uralmára tör.

A fohos, Julie Bond, a pszichológus, a halálközeli élmények kutatója az elso regényben, A csend kezdetében szembesül eloször a szellemvilággal, amikor megszerzi elso bizonyítékát a lélek testenkívüliségérol. Josh, ez a különleges és intelligens, szívátültetett fiú bevezeti ot egy olyan világba, amely túlmutat a tudományon. Keith, a pszichiáter barátja másképpen lépi túl az emberi élet határait: klienseket vezet vissza elozo életükbe. Míg Julie a tudomány oldalán áll, Keith-t a szellemvilág vonzza: mindketten Josh tapasztalataira éhesek, akire a démonoknak is fáj a foga.

A sárkány szolgálói címu, második kötetben színre lép a szellemvilág földi ura, a Mester: a kezdetekben megnyero, fiatalos és rámenos üzletember álcája lassan lehull az olvasók elott, és bepillanthatunk valódi szándékaiba. Hamarosan láthatóvá válik az Európát és a világot megmenteni kívánó, ünnepelt hos igazi, sötét arca. Hoseink, élükön Julie-val megszerzik az ördögi terv részleteit, és tovább harcolnak Josh megmentéséért.

Julie-ék kalandjai a harmadik kötetben is folytatódnak. Az évezredeken átívelo spirituális küzdelem eredményeképpen az elozo rész végén a Vatikán örökre megváltozott: már nem világi hatalmi tényezo, nem a titkait féltve orzo, iratait földalatti könyvtárban rejtegeto, botlásait és a hatalmi visszaéléseit mentegeto és takargató vallásos intézmény, hanem viszonyát Istennel megújító és helyreállító, igazi keresztény misszió. Az új pápa gyökeresen átalakítja a szervezetet, amire elodeinek nem volt meg a hite és bátorsága. Az elozo rész hosei, Paul, Lylian, John és Julie Afrikába indulnak a Josh által látott profétikus álmot követve, hogy megkeressék az elso afrikai születésu pápát, II. Pétert. Útjukat nem egyedül teszik meg: árnyként kísérik oket a Gadarai Démonlégió szövetségesei, a fekete mágia boszorkánymestereinek szellemiségei.[/be_shortparagraph][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row_content_no_spaces_content”][vc_column][be_shortparagraph title_paragraph=”Végre valaki le meri írni az igazságot a reinkarnációról, démonokról, hipnózisról és egyéb okkult dolgokról! Olvastam már jó néhány ilyen jellegu könyvet, de ez messze túlszárnyalta mindegyiket!!! ” short_title=”Visszhangok…”]

Én már nagyon vártam egy ilyen témájú könyvre: a World War S betölt a magyar szórakoztató irodalomban egy hatalmas urt, amit én chri-finek (Christian Fictionnek) hívok. Nem értem eddig miért nem nyúlt senki a témához.

[/be_shortparagraph][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1438312370896{padding-bottom: 30px !important;}”][vc_column][be_endhistory bg_image=”327″ book_id=”319″ title_paragraph=”End” text_end=”The End”][/vc_column][/vc_row]